24 Mayıs 2010 Pazartesi

Uno Denge Light Yürüyüşü

23 Mayıs pazar günü 2. si düzenlenen Uno Denge Light yürüyüşünün yıldızı yine Tülin'di. Tülin katılımcılara sağlıklı yaşam tüyoları verirken, kitabını da imzalayıp hayranlarıyla fotoğraf çektirdi. Katılımcılara verilen Uno Denge Light "Siz hala diyet mi yapıyorsunuz" kitabı özel baskısı ve Tülin'li su şisesi dikkat çekiyordu.





Habertürk Akıllı Alışveriş Eki

Habertürk gazetesi "akıllı alışveriş" dergisinin bu haftaki kapağını, Akay gelinlikleri için verdiği pozlardan biriyle Tülin süsledi.

23 Mayıs 2010 Pazar

Topall Mücevher defilesi

Yoğun temposunda defileden defileye koşan Tülin, bu kez Harvey Nichols'ta Topall defilesinde muhteşem takılarla karşımızdaydı.

Akay Defilesi

Geçtiğimiz günlerde Akay'ın Kuyumcukentte yeni açılan Premium mağazası için Tülin'in başmankenliğini yaptığı bir defile gerçekleşti. Tülin gelinlikler içinde zerafetiyle göz doldurdu.







Hello için Fashion on Air Çekimi

Hello dergisi için konsept ve stylingini Tülin'in yaptığı çok özel bir çekim gerçekleşti. Tülin bu çekimde Fashion on Air'a katılan tasarımcıların kıyafetleriyle poz verdi.






C&A Vitrinleri

Tülin'in yüzü olduğu C&A Yessica kolleksiyonu en sonunda Türkiye'ye geldi ve tüm Avrupa C&A vitrinlerinde olan Tülin'in resimlerini görme şansına sahip olduk.