27 Mart 2009 Cuma

Tülin Hep Yurtdışında

Sık sık moda çekimleri için yurtdışına giden Tülin, bu yıl sürekli orada olacak gibi görünüyor :) Yer aldığı Türkiye tanıtım afişleri, Roma, Milano ve Madrid'de otobüslerde, duraklarda ve metro istasyonlarında yer alıyor.

Tülin'in Stili

Kuşkusuz Tülin kendi tasarladığı kıyafetleri satışa sunsa, en çok rağbet gören markalardan biri olur. Haftasonu dergisi de Tülin'in benzer stiline sahip olmamız için öneride bulunmuş.


Diva Dergisi

Geçtiğimiz hafta İzmir'de yapılan "Ertan Kayıtken" defilesinden, Diva dergisinde yayınlanan görüntüler.

20 Mart 2009 Cuma

Şehit Aileleri Yardım Defilesi / İzmir

Sosyal projelere verdiği önemle bilinen Tülin, şehit ailelerine yardım defilesi için geçen hafta İzmir'deydi. Birçok ünlü mankenin podyuma çıktığı defilede Tülin'in giydiği gelinlik büyük alkış aldı.

Tülin Bebek'te

Tülin, Mango defilesine giderken Bebek'te güzel havadan yaralanarak kısa bir kahve molası verdi. Sokakta yürürken Haftasonu muhabiri tarafından görüntülendi.

6 Mart 2009 Cuma

Mango İlkbahar / Yaz 09 Defilesi

Mango ilkbahar / yaz 09 koleksiyonu 4 Mart günü Çırağan Sarayında muhteşem bir defile ile tanıtıldı. Defilede Tülin yine göz kamaştırdı. Özellikle giydiği pembe elbise ile ilgi odağı oldu. Defilenin özel konuğu Camilla Alves ile Tülin'in yakınlığı dikkat çekti.

Süper Mart Sayısı

Süper dergisi Tülin'le bahara merhaba dedi. Rengarenk kıyafetlerle Tülin, içimizi ısıtıyor.