30 Ekim 2008 Perşembe

Mustafa filmi galası - Dolmabahçe sarayı

Tülin, Mustafa filminin galasında NTV canlı yayınına konuk oldu.

Tülin , Cem Ceminay'da

Tülin, bu sabah N101 'de Cem Ceminay'ın konuğuydu. Bu oldukça keyifli sohbette Tülin ve Cem'in tulinsahinfan.com dan bahsedip, siteye övgüler yağdırması da benim için çok büyük gurur oldu. Tülin'e ve Cem'e çok teşekkür ediyoruz. N101 Cem Ceminay'ı dinlemeye devam ...!!!

25 Ekim 2008 Cumartesi

Ayşe Özyılmazel doğumgünü

Tülin 23 Ekim akşamı, Ayşe Özyılmazel'in doğumgünü için 1 gün önce defileye çıktığı Nişantaşı Longtable'daydı.

24 Ekim 2008 Cuma

Patricia Field for Marks&Spencer Defilesi

"Sex and The City", "Çirkin Betty" ve "Şeytan Marka Giyer" filmlerinin kostüm tasarımcısı Patricia Field, Marks&Spencer için hazırladığı 2008 Sonbahar koleksiyonunu Nişantaşı'ndaki Longtable'da 22 Ekim tarihinde tanıttı. Defilede giydiği kırmızı elbise ile en büyük alkışı Tülin aldı.
Resimler : gecce.org

21 Ekim 2008 Salı

Tülin İzmir'deydi...

Tülin geçtiğimiz pazar (19.10.2008) Philips'in %50 tasarruf sağlayan ampullerini tanıtmak için İzmir Forum Bornova'daydı. Philips'in Tesco Kipa işbirliği ile başlattığı "Hedef Küresel Aydınlanma" projesi kapsamında düzenlenen etkinliğe katılarak ziyaretçiler ile fotoğraf çektiren Tülin Şahin, enerji tasarrufu ve küresel ısınma ile ilgili mesajlar verdi.
Enerji tasarruflu ampullerden alan müşteriler ünlü manken ile fotoğraf çektirme şansını yakaladı. Kendisiyle fotoğraf çektirenlere enerji verimliliği ile bilgiler veren Tülin, "Enerji tasarrufu sağlayan bu ampuller ile dünyamızı saran küresel ısınmaya bir nebze de olsa dur diyebiliriz" dedi. İnsanların dünyayı her geçen gün biraz daha kirlettiğini belirten Tülin, "Dünyamıza karşı biraz daha duyarlı olmalıyız. Doğaya saygı gösterirsek ondan karşılığını mutlaka alırız" dedi.Tülin, tanıtımda giydiği yeşil elbise ile yine çok şıktı.

20 Ekim 2008 Pazartesi

Tülin Buzz Dergisi yazarı oldu

Tülin, Para Dergisi, Doğuş Çocuk ve CNBC-E Business Woman Dergisinden sonra şimdi de Sabah gazetesi için Şengül Balıksırtı'nın hazırladığı Buzz Dergisi yazarı oldu. Her hafta moda ve sezon trendleri hakkında yazacak olan ünlü top modelin ilk yazısı şimdiden çok beğenildi.

Ralph Lauren İstinye Park Mağaza Açılışı

Ralp Lauren'in görkemli açılış yemeğinin ertesi günü, yine birçok ünlü ismin katılımıyla İstinye park mağazası açılışı yapıldı. Tülin açılışta Ralph Lauren marka çantalarla böyle poz verdi.

18 Ekim 2008 Cumartesi

Ralph Lauren açılış yemeği

Türkiye'de ilk mağazasını İstinye Park'ta açan Ralph Lauren, açılış yemeğini, İstanbul Üniversitesi rektörlük binasında birçok ünlünün katılımıyla gerçekleştirdi. Tülin, markanın kendisi için özel olarak gönderdiği mor ipek straples elbisesiyle gecenin en şık ve en güzel bayanıydı.

Röportaj

Bursa'da yayımlanan Olay Trend dergisinden uzun bir Tülin röportajı.

15 Ekim 2008 Çarşamba

Ralph Lauren'dan Tülin'e özel elbise

Perşembe günü İstanbul'da yapılacak Ralph Lauren VIP gala yemeğine, markanın bir süredir beraber çalıştığı Topmodel Tülin Şahin ve eşi Memet Özer de davetli. Ralph Lauren, Tülin'den bu gece için, kendi ipek abiyelerinden birini giymesini rica etti. Tülin'in istediğini seçmesi için de İstinye Park mağazasına abiyeler gönderdi. Ancak şu an Roma ve Sardunya'da, kapak çekimleri için bulunan Tülin, Perşembe günü İstanbul'a dönüyor. İstanbul'a iner inmez, ayağının tozuyla mağazaya gidecek olan Tülin, burada elbisesini seçtikten sonra direk gala yemeğine katılacak.

Tülin, "bu hafta çok yoğun bir programa sahibim, gördüğünüz gibi uçaktan inip katılacağım bu güzel davete. Ama Ralph Lauren sağolsun programımı kolaylaştırmak için elinden geleni yaptı ve benden o muhteşem rüya gibi ipek abiyelerinden giymemi istedi. Daha fazla birşey isteyemezdim. Bu muhteşem mağaza ile Türkiye'de herkesin tanışacak olması gerçekten çok güzel" dedi.

8 Ekim 2008 Çarşamba

CeBIT Bilişim Eurasia

İşte CeBit Bilişim Fuarı'ndan ilk görüntü ! Tülin bugün Turkcell için CeBit'teydi.Her zamanki gibi güzelliği ve şıklığıyla ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

7 Ekim 2008 Salı

Tülin'e Güney İtalya'dan Tanıtım Teklifi

Yurtdışında başarılı işlere imza atan Tülin'e, İtalya'dan ilginç bir teklif geldi. Avrupada'ki billboardları görüp, Tülin'in ajansı ile irtibata geçen CH2 adlı reklam ajansı Tülin'in, Güney İtalya'nın tanıtım reklamlarında rol almasını istedi. Tülin ise " ancak kendi ülkemin yüzü olurum, başka bir ülke adına böyle bir kampanyada rol alamam" dedi.

Kaynak : Sabah Gazetesi

5 Ekim 2008 Pazar

Milano'dan çok özel kareler ilk kez tulinsahinfan.com'da!!!

Bildiğiniz üzere Tülin geçtiğimiz hafta Milano'da Salvatore Ferogamo'nun özel parti ve sergisi için Türkiye'den tek davetliydi. İşte bu sergi ve Tods partisinden çok özel kareler ilk kez tulinsahinfan.com da. Bu arada Tülin'in giydiği kendi tasarımı olan kırmızı elbisesi ve sarı pantalonu davetliler ve basın tarafından çok beğenildi. Hatta Tülin'e elbise ve pantolandan sipariş verenler oldu. Güzel model Türkiye'yi yurtdışında yine en güzel şekilde temsil etti.

3 Ekim 2008 Cuma

Milliyet - Cafe / Birsen Altuntaş Röpörtajı

3 Ekim tarihli Milliyet Cafe ekinde THY (Tülin Hep Yollarda) Tülin başlıklı ropörtaj yeraldı. Tülin, ropörtajda son İtalya seyahatinden de bahsediyor. Zevkle okuduğumuz bir ropörtaj olmuş.

Bahçecik Kuaför 2008 Sonbahar-Kış Kataloğu

Tülin, saçlarını emanet ettiği Bahçecik Kuaför'ün 2008 Sonbahar-Kış katalog modeli oldu. Metin Bahçecik, Tülin'e yeni trend model ve renkleri uyguladı. Şimdilik sadece 3 kare resim elimize geçse de Tülin' e her model saçın ne kadar çok yakıştığını söyleyebiliriz.