30 Haziran 2008 Pazartesi

2 Süper kapakla Tülin

Bu ayın sürprizi Süper dergisinden geldi. Temmuz ve Ağustos sayısı için 2 farklı kapakta Tülin var. İçerisindeki resimlerde ise çok farklı tam yaza özel Tülin resimleri bizleri bekliyor. Muhteşem bir çalışma olmuş. Süper dergisine çok teşekkürler.


Alo "Benim Annem Süper" Yarışması

Alo'nun düzenlediği ve bu yıl 2. si yapılan "Benim Annem Süper" yarışmasının sürpriz konuğu Tülin Şahin'di.17 Haziran'da Swissotel Chalet'in bahçesinde düzelenen yarışma oldukça duygu yüklüydü.Birinci olan Esin Çalışkan'ın mektubu Tülin'i çok etkiledi.Para dergisindeki köşesinde de Tülin, birinci olan mektubun bir kısmına yer verdi.

Tülin Nişantaşı'nda

Anadolu yakasında oturmasına rağmen iş ve alışveriş dolayısıyla Tülin'i sık sık Nişantaşı sokaklarında görmek mümkün. İş yoğunluğunu yürürken bile cep telefonuyla konuşmasından anlamak mümkün.

Tülin'in favori çantası

Geçtiğimiz günlerde alışveriş yaparken görüntülenen Tülin'in elinde Coach marka çok şık bir hasır çanta vardı. Daha önce de aynı markanın sosyal projesinde çanta tasarlayan Tülin,yurtdşındaki ünlü yıldızların da favorisi olan bu markayı çok iyi taşıyor.

21 Haziran 2008 Cumartesi

Cindy Crawford mu Tülin Şahin mi..

Hello dergisi Tülin’le mücevher gibi bir çekim gerçekleştirdi. Murat Zeybek’in fotoğraflarıyla Tülin her zamankinden daha çok göz kamaştırıyor. Her ne kadar Tülin, Cindy’ye olan benzerliğiyle tanınsa da , disiplinli olması ve sürekli kendini kendini geliştirmesiyle bugün Türkiye’nin en başarılı top modeli. Özellikle aşağıdaki resimleri sizcede Cindy’nin 2008 deki gençlik yılları gibi değil mi.




Siren Ertan Haute Couture yaz koleksiyonu resimleriyle Tülin...


So Chic Alanya resimleri



Tülin geçtiğimiz Mayıs ayında Sırlar kitabının So Chic için basılan versiyonunu imzalamak üzere Alanya'da hayranlarıyla buluştu. Bu etkinlikle ilgili elime yeni geçen resimleri de ekliyorum. Tülin'in elbisesi kendi tasarımımı merak etmiyor değilim. Her zamanki gibi çok yakışmış.


Yeni Migros İzmir resimleri...

Migros İzmir etkinliğinden 2 fotoğrafı daha sizlerle paylaşıyorum.


17 Haziran 2008 Salı

Tülin İzmir'de makyaj yaptı...

Tülin, 14 Haziran Cumartesi günü MigrosCard Club etkinlikleri çerçevesinde İzmir Mavişehir Egepark Alışveriş Merkezi Migros'ta makyaj ve güzellik sırlarını paylaştı. Tülin, alışverişe gelen bayanların yoğun ilgisiyle karşılaştı.Mesleği gereği değişik şartlarda çalıştığını, sürekli makyaj yapmak zorunda olduğunu belirten Tülin, "Makyajı doğru yapmak kadar makyaj sonrası temizliğe de büyük önem vermeniz gerekir" dedi. Tülin Şahin; “Zaten üyesi olduğum Migros Club Card’ın 10.yıl etkinliklerinde İzmirli bayanların benimle beraber olmayı tercih ettikleri için çok mutlu oldum. Güzellikleri ile ünlü olan İzmirli kadınlar, pozitif enerjileri ile de etkinliği daha da sıcak kıldılar. Bakım ve makyaj ile ilgili paylaştığım püf noktalarını büyük bir ilgiyle dinleyip, beni soru yağmuruna tuttular. Hepsine tek tek saç, ten ve göz rengine göre, doğru makyajın nasıl yapıldığına dair püf noktalarını verdikten sonra, makyözlerle anında uygulama fırsatı yakaladık.”

12 Haziran 2008 Perşembe

Tülin güzellik merkezi açtı...

Tülin, geçtiğimiz gün Acarkent’te yeni açılan La Bonte isimli güzellik merkezinin açılışına katılarak 24 Ayar altın ve inci bakımı yaptırdı. Bakımı çok beğenen Tülin, özellikle yeni evlenecek tüm gençkızlara tavsiye etti. Tülin, elbisesi ve saçlarıyla yine herzamanki gibi göz kamaştırıyordu.

10 Haziran 2008 Salı

Tülin Alman Gazetelerinde!

Geçtiğimiz hafta Otto gruba bağlı Al Moda mağazasının açılışı için Almanya'ya giden Tülin'in geleceğini 8 Alman gazetesi haber yaptı.Tülin mağaza açılışında firma yetkilileri ve belediye başkanı ile kurdelayı kesti . Açılışta Tülin'e hem Almanya hem de İtalya'daki ajansının sahipleri eşlik etti. Mağaza katologlarını hayranları için imzalayan Tülin'le Alman gazeteleri de röpörtaj yaptı. Gazeteler ise Tülin hakkında şöykle yazmışlar : Uluslararası topmodel Tülin Şahin oldukça yoğun bir topmodel.En iyi markalara çekimler yapmak için sürekli dünyanın bir ucundan bir ucuna seyahatler gerçekleştiriyor. Bu yüzden Tülin'in Almanya'ya gelebilmesi için, marka uzun süre Tülin'in programına göre açılışı planlamaya çalışmış. Ve sonunda topmodel kurdeeleyi kesmeye, hayranlarına kataloğunu imzalamaya ve Alman medyası ile röpörtajlar gerçekleştirmeye geliyor. Tülin ise bu konuda şunları söyledi :

Çok yoğun çalışmalar ardından ,güzel ve olumlu sonuçlar almak tabii ki çok hoş.Gerek yurtdışında gerekse ülkemde ,elimden geldiğince kaliteli ve güzel işlere imza atmaya çalışıyorum.Bunun için de gerçekten çok çalışıyorum.Ama her şeyden önemlisi, ülkemin adını mesleğimle duyurmak tarif edilemez bir duygu.Yabancı basının uluslar arası Türk Topmodel yazması elbette güzel bir şey.Türkiye’nin adını moda,sanat,spor…gibi dallarda duyurmak gerçekten çok önemli.Ben kendi çapımda elimden geldiğince,bahsettirmeye çalışıyorum.



7 Haziran 2008 Cumartesi

Glitz defilesi


Glitz defilesinden bir fotoğraf daha. Tülin beyazlar içinde çok güzel görünüyor.

27 Mayıs 208 Bonus Card 8. Yaşgünü


Tülin, Bonus Card’ın 8. yaşgünü kutlamalarına hem koreografisini hem de stylingini yaptığı bir defile ile katıldı. Nişantaşı Longtable'da yapılan mini defile davetlilerce çok beğenildi. Tülin, Bonus Card'ın simgesi haline gelen yeşil peruğuyla Bonus pastasını kesti.
Kaynak : Hello!